Hoppa till innehållet

Bowla på Strajkalley

Bowla

Tomas Leandersson var med och bildade en ungdomsklubb, BK Lavan. Och en kväll föddes idén: Ok, idrott var viktigt. Men det fanns något annat som också började locka. Tjejer. Grabbarna frågade sin tränare: Varför ordnar vi inte ett diskotek en kväll i bowlinghallen och lirar lite bowling samtidigt? Kanske var det så discobowlingen föddes. Och Tomas blev en av de bästa i världen. På att bowla. 

Boka nu

Bowlingpriser

Priset varierar beroende på veckodag och tid. För aktuella priser och öppettider se vår onlinebokning.
Där bjuder vi dessutom på skohyran om du bokar och betalar online. 

Ordinarie priser bowling
Pris per bana & timme
Skohyra tillkommer 15 kr vuxen/10 kr barn

Mån-tors 10.00-22.00 220 kr
Fre-lör 12.00-17.00 250 kr
Fre-lör 17.00-000 350 kr
Sön 12.00-18.00 250 kr

Skohyra vuxen 15 kr
Skohyra barn (under 18) 10 kr

Våran hall

Strajk Alley öppnade 2010 i helt nybyggda lokaler. Här finns 12 bowlingbanor av högsta klass och en restaurang. Vi är en modern idrottsanläggning som även kan erbjuda företag och föreningar en trevlig kväll med mat och bowling. På fredagar och lördagar drar vi upp tempot lite grann och erbjuder de som vill en fartfylld festkväll.

För bowlingintresserade kan vi nämna att vi har Brunswick GS-X maskiner och våra banor är Brunswick prolane. Vi oljar banorna med en Kustodian Ikon från 2022 och använder Kegel Prodigy som olja och Defence-C som tvättmedel. Alla banor är godkända och besiktigade för tävlingsspel.

Har du sett höstens erbjudanden?

By Formsmedjan. Powered by Yago