Hoppa till innehållet

Bowla på Strajkalley

Bowla

Tomas Leandersson var med och bildade en ungdomsklubb, BK Lavan. Och en kväll föddes idén: Ok, idrott var viktigt. Men det fanns något annat som också började locka. Tjejer. Grabbarna frågade sin tränare: Varför ordnar vi inte ett diskotek en kväll i bowlinghallen och lirar lite bowling samtidigt? Kanske var det så discobowlingen föddes. Och Tomas blev en av de bästa i världen. På att bowla. 

Boka nu

Bowlingpriser

Priset varierar beroende på veckodag och tid. För aktuella priser och öppettider se vår onlinebokning.
Där bjuder vi dessutom på skohyran om du bokar och betalar online. 

Då vi av uppenbara själv tappat en hel del bokningar från vissa riskgrupper har vi fler lediga banor. Därför erbjuder vi alla att bowla hur mycket de vill för 50 kr/pers och dag mån till tors 16.00-22.00 och 100 kr/pers och dag fre till sön. Skohyra tillkommer. Gäller tom 29/3

Ordinarie priser bowling
Pris per bana & timme
Skohyra tillkommer 15 kr vuxen/10 kr barn

Mån-tors 10.00-22.00 
Fre-lör 12.00-17.00 
Fre-lör 17.00-000 
Sön 12.00-18.00 

Skohyra vuxen 15 kr
Skohyra barn (under 18) 10 kr

Det perfekta slaget  

Våran hall

Strajk Alley öppnade 2010 i helt nybyggda lokaler. Här finns 12 bowlingbanor av högsta klass och en helt nyrenoverad restaurang. 2015 gick vi med i en kedja som heter Classic Bowl för att kunna utveckla vårt restaurangkoncept. Numera serverar vi bland annat burgare och kötträtter av högsta klass. Vi är en modern idrottsanläggning som även kan erbjuda företag och föreningar en trevlig kväll med mat och bowling. På fredagar och lördagar drar vi upp tempot lite grann och erbjuder de som vill en fartfylld festkväll.

För bowlingintresserade kan vi nämna att vi har Brunswick GS-X maskiner och våra banor är Brunswick prolane. Vi oljar banorna med en Kustodian Ion och använder Kegel Navigate som olja och Defence-C som tvättmedel. Alla banor är godkända och besiktigade för tävlingsspel.

Har du sett höstens erbjudanden?

By Formsmedjan. Powered by Yago