Hoppa till innehållet

Välkommen till 
Strajk Alley

Classic bowlEn kylslagen oktoberdag 1909 skulle komma att vara tongivande i de kommande hundra åren. Startskottet för bowlingens historia i Sverige var ett faktum. En mängd människor, allt från proffsbowlare till partybowlare har sedan dess varit med och skrivit en fantastisk historia och idag är bowlingen hetare än någonsin. 

Coronainformation

Låt den här j***la sk**en  ta slut nån gång!
På grund av den pågående pandemin har vi vidtagit en del åtgärder som på kan påverka ditt besök hos oss jämfört med vad du är van vid. Vi har en ny tillfällig lagstiftning som gäller för restauranger och nöjesställen som påverkar oss. Den innebär i korthet att vi, tillsammans med våra gäster, är skyldiga att agera för att minska trängsel och säkerställa att det hålls avstånd mellan de olika sällskap som besöker oss.

Den tillfälliga lagen säger också att det endast är tillåtet att äta och dricka sittandes. Med anledning av det så begränsar vi antalet personer som får spela på varje bana till fyra. Vi har också gått över till en helt digital meny. All mat och dryck måste beställas via vår app Happy Order. Alla beställningar levereras till bordet eller banan. Förbered ditt besök genom att ladda ner appen på Google play eller Appstore. Välkommen till ett ansvarsfullt besök hos oss!

Glädje och high fives

Din upplevelse hos Strajk Alley har flera lager. Allt från intrycken från den amerikansinspirerade inredningen till hejjarop för kompisen som håller på att slå personbästa. Goda hamburgare, kötträtter och desserter spetsar upplevelsen och gör vilken kväll som helst ganska mycket roligare. Ljudet av bowlingklot som slår mot käglor, glädjen och high-fives i massor gör så klart också sin del av helheten. Här vill man vara med vänner, bekanta eller obekanta. Bowlingen är för alla. 

Fredagar och lördagar efter klockan 21.00 tillämpar vi 18 års åldersgräns i entrén

På Facebook

2 weeks ago

Strajk Alley

Coronainformation
Låt den här j***la sk**en ta slut nån gång!
På grund av den pågående pandemin har vi vidtagit en del åtgärder som på kan påverka ditt besök hos oss jämfört med vad du är van vid. Vi har en ny tillfällig lagstiftning som gäller för restauranger och nöjesställen som påverkar oss. Den innebär i korthet att vi, tillsammans med våra gäster, är skyldiga att agera för att minska trängsel och säkerställa att det hålls avstånd mellan de olika sällskap som besöker oss. Den tillfälliga lagen säger också att det endast är tillåtet att äta och dricka sittandes. Med anledning av det så begränsar vi antalet personer som får spela på varje bana till fyra. Vi har också gått över till en helt digital meny. All mat och dryck måste beställas via vår app Happy Order. Alla beställningar levereras till bordet eller banan. Förbered ditt besök genom att ladda ner appen på Google play eller Appstore. Välkommen till ett ansvarsfullt besök hos oss!
... See moreSee less

 

Comment on Facebook

Bra där 👌 att ni hjälper till att hålla Covid borta 👌👌 tar mina barnbarn och kommer förbi nån dag, men bokar först givetvis 👌🌹👌 bra jobbat er ❤

3 weeks ago

Strajk Alley

Vi har haft problem med vår telefon. Det är nu åtgärdat. Ber om ursäkt för detta, vi har inte ens märkt att det varit problem förrän en kund uppmärksammade oss på det. ... See moreSee less

3 weeks ago

Strajk Alley

Jippie! Nu har äntligen de nya kloten kommit! Mycket fler olika storlekar på hålen än de gamla. Och visst är de snygga? ... See moreSee less

Jippie! Nu har äntligen de nya kloten kommit! Mycket fler olika storlekar på hålen än de gamla. Och visst är de snygga?

 

Comment on Facebook

De är snygga och framförallt håller de längre, mycket längre. Jag slängde alla mina som jag hade och köpte dessa. Bara positiv feedback. Är värt mycket.

Måste komma och testa vid tillfälle ☺🎳

Är det Strke Maker?

Load more

Det perfekta slaget

Se sån stil de har! Alla spelar bowling på olika sätt. Har olika stilar. Skåningar och göteborgare höll länge fast vid det lite äldre sättet att kasta klotet, norrlänningarna lärde sig tidigt att bowla modernt. Vem försöker du efterlikna?


Så slår man det perfekta slaget

 

Öppettider 

 

Måndagar 12.00-21.00
Tisdagar 12.00-21.00
Onsdagar 12.00-22.00
Torsdagar 12.00-22.00
Fredagar 12.00-00.00
Lördagar 12.00-00.00
Söndagar 12.00-18.00

Vi tackar för den support vi hittills fått av våra gäster, den är ovärderlig i dessa tiden!

 

Ordinarie priser bowling
Pris per bana & timme
Skohyra tillkommer 15 kr vuxen/10 kr barn

Mån-tors 10.00-22.00 220 kr
Fre-lör 12.00-17.00 250 kr
Fre-lör 17.00-000 350 kr
Sön 12.00-18.00 250 kr

By Formsmedjan. Powered by Yago